Dr Luk: Keša može da snima bez mene

Sud je na strani Dr Luka, a brojne pop zvijezde su podržale Kešu. Tejlor Svift joj je donirala 250 hiljada eura za pravne troškove
1 komentar(a)
Keša, Foto: Beta/AP
Keša, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.02.2016. 19:08h

Američki producent Dr Luk saopštio je da su optužbe njegove bivše mentorke Keše da ju je seksualno napastvovao "notorne laži" i poručio joj da može da snima novi album bez njega i pored toga što je ugovor obavezuje na saradnju.

Američka pop pjevačica tužila je Dr Luka, pokušavajući da raskine ugovor po kojem se obavezala da sarađuje sa njim, optužujući ga za emotivno i mentalno zlostavljanje i seksualno napastvovanje.

Njujorški vrhovni sud presudio je ipak u korist Dr Luka, nakon čega su brojne pop zvijezde kao što su Lorde, Lejdi Gaga, Lili Alen i Arijana Grande javno podržale Kešu, dok joj je Tejlor Svift donirala preko 250 hiljada eura kako bi joj pomogla oko pravnih troškova.

Nakon svega se obratio Dr Luk (Lukaš Gotvald) koji je u saopštenju za javnost naveo da se Keša koristi lažima kako bi se izborila za novi ugovor i više novca, te da pokušava da mu uništi reputaciju iz finansijskih poriva, mada nema nikakve dokaze za njene tvrdnje.

Keša već godinu dana zbog ovog slučaja nije bila posvećena karijeri, što je cijela vječnost u američkoj muzičkoj industriji, pa je pjevačica ranije izjavila da je njena karijera praktično završena.

Bonus video: