Šarliz Teron boginja ljepote i poslije 40. godine

Prvog sina Džeksona Šarliz je usvojila iz svoje rodne Južne Afrike 2012. godine. Onda je 2015. stigla djevojčica Avgust
94 pregleda 2 komentar(a)
Šarliz Teron, Foto: Fashionshizzle.com
Šarliz Teron, Foto: Fashionshizzle.com
Ažurirano: 21.02.2016. 16:01h

Holivudska glumica Šarliz Teron godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a nije se promijenilo ništa ni kada je napunila 40 godina.

Iako se polako se bliži i 41. na gala večeri 66. Berlinala uspjela je da opet zasjeni upola mlađe slavne kolegice. Na crvenom tepihu se pojavila u jednostavnoj crnoj haljini i potvrdila svoj status filmske boginje.

No i kad nije na crvenom tepihu u večernjoj haljini, Šarliz takođe izgleda sjajno, što potvrđuje i fotografija na kojoj je snimljena sa svoje dvoje usvojene djece u Los Anđelesu.

Glumica je inače krajem jula prošle godine usvojila drugo dijete, djevojčicu kojoj je dala ime Avgust. Oba njena djeteta su afro-američkog porijekla.

Prvog sina Džeksona usvojila je iz svoje rodne Južne Afrike 2012. godine.

"Oduvijek sam znala da želim porodicu, mislim da moja mama više nije mogla da čeka. Kad sam bila djevojčica, napisala sam pismo u kojem je stajalo: 'Molim te, odvedi me u sirotište da mogu da usvojim bebu'. Oduvijek sam znala da ću usvojiti dijete", rekla je glumica.

Tokom 2014. i 2015. godine Teron je bila u vezi sa slavnim Šonom Penom. Ostavila ga je kada joj je dozlogrdila njegova pretjerana ozbiljnost i sumoran pogled na svijet, a poznatom glumcu to je navodno veoma teško palo. Nakon raskida, utjehu je našla u djeci.

Bonus video: