Miloš Biković napisao pjesmu: Ako nađeš negde zgaženi cvet...

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi u filmu i seriji “Montevideo, Bog te video” i ranije je objavljivao pjesme, ali uz opasku da “ne pretenduje da to naziva poezijom”
443 pregleda 3 komentar(a)
Miloš Biković (Novina)
Miloš Biković (Novina)
Ažurirano: 18.02.2016. 20:08h

Srpski glumac Miloš Biković, koji je veoma aktivan na društvenim mrežama, podijelio je sa svojim pratiocima na Twitteru pjesmu koju je napisao na ruskom jeziku. Prevod pjesme na srpski objavio je na istoj mreži, a njen naziv je “Dosta je bilo”.

“Ako nađeš negde zgaženi cvet, podigni ga, poljubi, stavi u kovertu i pošalji na nepoznatu adresu. I kada vidiš belu pticu na nebu, to se nečiji osmeh tebi vratio”, dio je stihova Bikovićeve poezije.

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi u filmu i seriji “Montevideo, Bog te video” i ranije je objavljivao pjesme, ali uz opasku da “ne pretenduje da to naziva poezijom”.

Biković, koji je imao nekoliko angažmana u Rusiji gdje je veoma popularan, nedavno je otkrio da je u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, sa kojom je pozirao i za naslovnicu Vogue izdanja za tu zemlju.

“O novoj djevojci ne pričam, jer kada sam god nešto rekao o privatnom životu, uvijek je bilo dvosmisleno shvaćeno i napisano. Za 'Vogue' smo se slikali zajedno, zato što nam je to u opisu posla”, objasnio je on.

Bonus video: