Madona misli da Riči previše popušta sinu

“Moguće je biti dobra majka i dio šoubiznisa”, napisala je ona nedavno na društvenim mrežama, gdje u posljednje vrijeme često objavljuje slike sa Rokom i ostalom djecom
134 pregleda 1 komentar(a)
Madona (Novina)
Madona (Novina)
Ažurirano: 12.02.2016. 17:10h

Kraljica popa Madona (57), koja se sa bivšim suprugom, rediteljem Gajom Ričijem (47), bori za starateljstvo nad 15-godišnjim Rokom, unajmila je privatnog detektiva da prati njihovog sina dok boravi kod oca u Londonu, prenosi TMZ.

Pjevačica je zabrinuta jer smatra da je Riči previše popustljiv prema tinejdžeru. Roko navodno ne ide u školu i počeo je da puši.

“Gaj mu kazao da može da odustane od škole, ako to želi. Sve mu dozvoljava. Nema discipline i to može upropastiti tinejdžera”, naveo je izvor. “ Madona misli da Gaj okreće sina protiv nje”, dodao je on.

Roko, koji je živio s majkom u Njujorku, prošle jeseni je otišao u posjetu ocu u London i odbio da se vrati. Bitka za starateljstvo počela je u decembru, a mladić je, suprotno odluci suda na Menhetnu, ostao kod oca. Pjevačica i reditelj proces će nastaviti 2. marta.

Ovog mjeseca Madona je otputovala u London da pokuša da nagovori sina da se vrati u Njujork, ali u tome nije uspjela.

“Koliko je ozbiljna najbolje govori činjenica da je to uradila usred svoje turneje”, kazao je izvor.

“Moguće je biti dobra majka i dio šoubiznisa”, napisala je ona nedavno na društvenim mrežama, gdje u posljednje vrijeme često objavljuje slike sa Rokom i ostalom djecom.

Bonus video: