Reper DMX zamalo preminuo od heroina

“Policajci su odradili odličan posao, bez sumnje su mu spasili život”, saopštio je kasnije portparol njujorških organa reda
78 pregleda 0 komentar(a)
DMX, Foto: Beta/AP
DMX, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.02.2016. 19:48h

Nekada popularni reper DMX (45) zamalo je preminuo od predoziranja heroinom, prenose američki mediji.

Hiphoperu, čije je pravo ime o Erl Simons, život su spasili policajci koji su ga našli na parkingu Ramada Inn hotela u Njujorku. Reper u tom trenutku nije disao, niti je imao puls.

Jedan od četvorice policajaca dao mu je vještačko disanje, dok nije došla hitna pomoć koja mu je ubrizgala “narcan”, lijek koji poništava dejstvo heroina, kazao je izvor za Fox News.

Nakon tog tretmana DMX je postao “polusvjestan” i odvezen je u bolnicu, dodao je izvor. On je naveo i da nije pronađena droga kod muzičara, pa protiv njega neće biti prijave.

“Policajci su odradili odličan posao, bez sumnje su mu spasili život”, saopštio je kasnije portparol njujorških organa reda. S druge strane portparol repera je kazao da je DMX imao napad astme.

Simons, odranije poznat po problemima sa zavisnošću od narkotika, po navodima Journal Newsa, uhapšen je u oktobru prošle godine jer nije platio deset hiljada dolara alimentacije.

Njegov bliski prijatelj i saradnik Swizz Beatz na društvenim mrežama je odjevio da se reper oporavlja. "Upravo sam pričao sa njim. Dobro je i odlično raspoložen”, napisao je on.

Bonus video: