Pol Makartni piše muziku za sličice na Skajpu

Makartni je kazao da zadatak koji ima ni malo nije jednostavan, jer svaka kompozicija treba da iskaže neko osjećanje, a da traje samo pet sekundi. Najteže, dodao je, biće da se napiše muzika za sličice koje označavaju flert ili crvenjenje
1 komentar(a)
Pol Makartni, Foto: Beta/AP
Pol Makartni, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.02.2016. 15:21h

Pol Makartni, član nekadašnje grupe Bitls (The Beatles), saopštio je da piše kratke muzičke kompozicije koje će pratiti sličice za iskazivanje emocija na programu Skajp.

"U početku sam mislio da je to malo čudan predlog, i nisam znao da li je to dobro za mene. Onda sam pomislio - zašto da ne? To je nešto zanimljivo, novo i simpatično", rekao je Makartni u jednom video snimku, objavljenom na njegovom sajtu.

U videu se poznati britanski muzičar vidi kako u studiju radi na pjesmama koje će pratiti 20 sličica na Skajpu kojima se izražavaju emocije.

Nekoliko pjesama trebalo bi da bude objavljeno već 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Makartni je kazao da zadatak koji ima ni malo nije jednostavan, jer svaka kompozicija treba da iskaže neko osjećanje, a da traje samo pet sekundi. Najteže, dodao je on, biće da se napiše muzika za sličice koje označavaju flert ili crvenjenje.

"Biće to dobra stilska vježba za mene", rekao je on.

Pol Makartni često u komunikacji koristi sličice koje nudi program Skajp, navodi agencija Frans pres.

Bonus video: