Srbija: Direktor državnog preduzeća rječnikom oborio internet

Tokom intervjua on je više puta pogrešno izgovarao riječi, pa je čak i ime grada Novog Sada u nekoliko navrata izgovorio kao "Novi SaT"
102 pregleda 0 komentar(a)
Jovo Vujanović, Foto: Printscreen (YouTube)
Jovo Vujanović, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 08.02.2016. 16:56h

Generalni direktor kompanije Novi Sad - Gas, Jovan Vujanović, u jednom intervjuu je pričao o tome šta je Novi Sad - GAS, kako je nastao i ko je doprinio njegovom razvoju. Tom prilikom Vujanović je vidno pravio greške u govoru, zbog čega je na interentu postao veoma popularan.

Direktor državnog preduzeća Novi Sad - Gas, koji je već 24 godine u ovoj firmi, pričao je o tome za šta je zadužena njegova kompanija i koliko je odgovoran posao kojim se bavi, praveći, pri tom, greške u govoru.

"Možda je malo nezgodno čovjek sam da se "Kvali", kaže Vujanović dok priča o poslovanju svoje kompanije, za koju tvrdi da se vodi "domaćinski".

Tokom intervjua on je više puta pogrešno izgovarao riječi, pa je čak i ime grada Novog Sada u nekoliko navrata izgovorio kao "Novi SaT".

"ZaKvaljujem se, aVtobus, teKnologija, gasikacija, kren'li, pos'o, voz'lo, sirot'nja, razmišlj'o, šnjima (što bi bilo "sa njima"), sa nikim (umjesto "ni sa kim"), nostat (vjerovatno "konstatno"), kvarEvi, labAratorija" samo su neke od riječi koje su ga "proslavile" na internetu.

Bonus video: