Eli Golding zamalo propala kroz rupu u ledu

"Na -25 usred norveške nedođije, automobil je počeo da propada kroz led i morali smo da se evakuišemo kroz krova. Prva pomisao mi je bila da smo u sra*u, a druga da slikam. Par minuta kasnije, sve je potonulo zauvijek"
0 komentar(a)
Eli Golding (novina)
Eli Golding (novina)
Ažurirano: 28.01.2016. 18:18h

Eli Golding, popularna britanska pjevačica i jedna od zvijezda ovogodišnjeg festivala Exit (Novi Sad 7-10. jul), doživjela je neobičnu nezgodu tokom snimanja u Norveškoj.

Prije nekoliko nedjelja ona i fotograf Konor Mekdoneli zamalo su se udavili u norveškom jezeru, što bi prošlo bi nezapaženo da njih dvoje na Instagramu nisu objavili fotografiju sa mjesta nesreće.

Na njoj se vidi vozilo BV206 koje tone kroz pukotinu u ledu.

Naime, Eli i Konor su se vozili po zaleđenom jezeru, kako bi napravili niz fotografija za novi editorijal, ali je led pukao pod automobilom.

"Nismo željeli da ovo objavimo, ali je priča previše luda da je ne bismo ispričali", napisao je Mekdoneli na Instagramu.

"Na -25 usred norveške nedođije, automobil je počeo da propada kroz led i morali smo da se evakuišemo kroz krova. Prva pomisao mi je bila da smo u sra*u, a druga da slikam. Par minuta kasnije, sve je potonulo zauvijek", objasnio je on šta se desilo.

Sliku automobila koji tone, objavila je i Gulding na svom profilu

Bonus video: