Da nije Pozitivne...

Na nekoliko Facebook stranica u toku je kampanja protiv poslanika Pozitivne Crne Gore, a objavljuju se i njihovi brojevi telefona
125 pregleda 57 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Facebook
Dritan Abazović, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.01.2016. 18:17h

Na društvenim mrežama se posljednja dva dana pojavio niz fotografija i snimaka koji pokazuju koliko neki poslanici opušteno doživljavaju parlament, a koliko druge pogađa čak i zatražena pauza. Glasanje poslanika Pozitivne Crne Gore za povjerenje Vladi Mila Đukanovića na internetu je ispraćeno raznim komentarima, mimovima i pjesmama sa porukom.

Nakon jučerašnjih selfija iz Parlamenta poslanika DPS-a Ljuiđa Škrelje, na Facebooku kruži fotografija na kojoj se vidi kako ministar pravde Zoran Pažin proteže nogu među skupštinskim klupama.

Najviše komentara izazvao je snimak sa jučerašnjeg zasijedanja Parlamenta, na kojem se vidi kako nezavisni poslanik Dritan Abazović reaguje kada njegov bivši kolega Goran Tuponja traži pauzu. Pogledajte video:

Posted by Podgoricki vremeplov on Среда 27. јануар 2016.

Danas se pojavila i zajednička fotografija Tuponje i premijerovog brata Aca Đukanovića, kako u opuštenoj atmosferi sjede jedan do drugog.

Na nekoliko Facebook stranica u toku je kampanja protiv poslanika Pozitivne Crne Gore, a objavljuju se i njihovi brojevi telefona.

Masovno se šeruju i pjesme benda Azra, uz komentare tipa "Da nije Pozitivne, Milo nikad ne bi čuo za Azru".