Pogledajte kako se Novak Đoković družio sa djecom na trećoj Drugarijadi

Drugarijada je jednonedjeljno druženje za djecu iz ugroženih porodica i djelova Srbije
52 pregleda 6 komentar(a)
Novak Đoković, djeca, Foto: Screenshot (YouTube)
Novak Đoković, djeca, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.01.2016. 14:02h

Najbolji svjetski teniser Novaka Đoković koji je i osnivač i predsednik "Fondacije Novak Đoković" i njegova supruga Jelena koja je direktorka ove fondacije, družili su se sa mališanima koji su bili gosti treće Drugarijade, tradicionalnog kampa prijateljstva koji je okupio više od 85 đaka uzrasta od sedam do 10 godina, iz ekonomski nerazvijenih opština, u kojima Novak Đoković Fondacija provodi svoje projekte.

Treća Drugarijada održana je u septembru prošle godine.

"Drugarijada je jednonedjeljno druženje za djecu iz ugroženih porodica i djelova Srbije. Naš cilj je da osnažimo vrijednosti kao što su drugarstvo i timski rad kroz interaktivne radionice i igre. Treća Drugarijada održana je na Zlatiboru u septembru 2015. godine. Mališani iz okoline Valjeva, Lučana, Vladimiraca i Mačkata proveli su prelijepe dane u druženju sa Novakom i Jelenom, kao i u međusobnom upoznavanju koje će zauvijek pamtiti", saopšteno je iz "Fondacije Novak Đoković.

Ovaj kamp prijateljstva prvi put je organizovan 2013. godine pod sloganom "Drugarstvo bez granica", a sa ciljem promocije prijateljstva, fer pleja, razumijevanja i prihvatanja različitosti, promocije zdrave ishrane, timskog duha i razvoja ekološke svijesti.

Bonus video: