Stejsi Daš: Crni glumci sami prave razlike

“Nemam problem sa crnim ljudima, niti da oni imaju svoj prostor. Imam problem sa ljudima poput onih iz BET-a koji su prestrašeni kada druge institucije ne rade u skladu sa njihovim mišljenjem”, poručila je Daš
247 pregleda 2 komentar(a)
Stejsi Daš (Novina)
Stejsi Daš (Novina)
Ažurirano: 25.01.2016. 17:25h

Bijeli glumci i glumice ovih dana, ukoliko ne podržavaju bojkot Oskara koji su pokrenuli njihove crnačke kolege, drže se po strani bez komentara, ali Stejsi Daš, poznata po ulozi u filmu “Clueless”, izrazila je svoje potpuno drugačije mišljenje.

Ona je u emisiji “Fox and Friends” kazala da bi, ako je ispravno bojkotovati Oskar, jer među nominovanima nema crnaca, onda trebalo ukinuti i BET (Black Entertainment Television), dodjelu nagrada koja izdvaja isključivo crnačke glumce.

“Nemam problem sa crnim ljudima, niti da oni imaju svoj prostor. Imam problem sa ljudima poput onih iz BET-a koji su prestrašeni kada druge institucije ne rade u skladu sa njihovim mišljenjem”, poručila je Daš.

“BET laže crnce u Americi da je ostatak Amerike rasistički i da treba da se drže svojih. To je segregacija, a ona je loša”, zaključila je glumica.

Bonus video: