Pjevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum ponovo u istom društvu

Prije dvije nedjelje oni su uslikani zajedno na žurci nakon dodjele Golden Globe nagrada, a prema riječima prisutnih svo vrijeme su flertovali.
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2016. 14:13h

Pjevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum dali su još više povoda medijima koji posljednjih dana pišu o njihovom navodnom ljubavnom zbližavanju, objavljivanjem selfija kojim su potvrdili da su već treću noć u veoma kratkom periodu proveli u istom društvu.

Naime, na društvenoj mreži Instagram glumac Džejms Lesesn je objavio fotografiju na kojoj su pored njega i još dvoje prijatelja i Blum i Peri, što je dokaz da su noć proveli zajedno.

Prije dvije nedjelje oni su uslikani zajedno na žurci nakon dodjele Golden Globe nagrada, a prema riječima prisutnih svo vrijeme su flertovali.

Zbog tih dešavanja, novinari i paparaci su usmjerili pažnju na njih pa im nije promaklo da su se pjevačica i glumac družili i na reviji Stele Mekartni u Holivudu, iako Blum do sada nije viđan na modnim dešavanjima, naročito od kako se razveo od manekenke Mirande Ker.

Njih dvoje imaju dijete, a Blum se našao u centru skandala i kada je objavljeno da je zbog manekenke pretukao tinejdžersku zvijezdu Džastina Bibera.

Sa druge strane, Peri je već nekoliko godina u vezi sa prekidima sa Džonom Mejerom sa kojim je počela da se zabavlja 2009. godine.

Pomirili su se u septembru prošle godine, a potom ponovo raskinuli, ali su uslikani u šetnji tokom koje su se držali za ruke pred Novu godinu.

Galerija

Bonus video: