TEME KOJE IZBJEGAVA

Zašto se Leonardo Dikaprio još nije oženio?

Glumac je, kako kaže, spreman da se fokusira isključivo na filmske uloge i borbu za zaštitu prirodne sredine
4 komentar(a)
Leonardo Dikaprio, Foto: Reuters
Leonardo Dikaprio, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.02.2019. 22:51h

Ako postoje teme koje Leonardo Dikaprio izbjegava, to su brak i zasnivanje porodice.

Ovaj 41-godišnjak jedan je od najčuvenijih neženja Holivuda, a svoju titulu ponovo je potvrdio raskinuvši sa manekenkom Keli Rorbah, s kojom je bio u vezi od juna.

Ona nije jedina ljepotica s naslovnica magazina s kojima je čuveni glumac bio u vezi: među njegovim bivšim su i Žizel Bindšen i Bar Rafaeli, a novi raskid ponovo je otvorio pitanje da li će se Dikaprio ikada “skrasiti”.

“Da li mislite da želim da podižem djecu u svijetu kao što je ovaj?”, pitao je novinara magazina "Roling stoun" koji ga je nedavno ispitivao o ličnim planovima. “Ako se desi, desi se. Ne želim da govorim o detaljima, jer znam da ćete me kasnije pogrešno citirati... Sigurno će neko pogrešno shvatiti moju izjavu o tome kako se osjećam.”

On je, kako kaže, spreman da se fokusira isključivo na filmske uloge i borbu za zaštitu prirodne sredine. Dikaprio trenutno snima i dokumentarac na tu temu u kom političare suočava sa najvažnijim pitanjima vezanim za klimatske promjene.

“Ponašamo se licemjerno i ne prođe ni nekoliko sati da ne pomislim na to”, rekao je on. “Pitanje je samo da li smo zakasnili”..

Njegova strast prema prirodi jedan je od razloga zbog kojih je prihvatio ulogu čovjeka koji se bori sa divljinom u filmu “The Revenant”, koja mu je donijela i Zlatni globus za najbolju mušku ulogu.

“Vidite svu krhkost prirode i koliko se lako transformiše poslije rasta temperature od samo nekoliko stepeni”, rekao je on. “To je zastrašujuće i o tome govore ljudi širom svijeta. Stanje se pogoršava.”