El Čapo zainteresovaniji za flert sa glumicom nego za film o sebi

"Kažem ti, više sam uzbuđen zbog susreta sa tobom nego zbog scenarija za film", napisao je jednom prilikom Gusman glumici, koju je u svom imeniku zapamtio kao "ermoza", što je pogrešno napisana riječ koja na španskom znači "ljepotica"
118 pregleda 11 komentar(a)
Kejt del Kastiljo, Foto: Beta/AP
Kejt del Kastiljo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.01.2016. 08:29h

Transkripti SMS poruka koje su razmjenjivali meksički narko bos Hoakin "El Čapo" Gusman i glumica Kejt del Kastiljo su pokazali da je on bio manje zainteresovan za snimanje filma o svom životu, a više za flertovanje sa meksičkim glumicom.

Poruke, koje je juče objavio list "Milenio", a njihovu autentičnost je potvrdio jedan meksički zvaničnik, pokazuju da je Gusmana najviše interesovalo da se nađe licem u lice sa glumicom, kao i da zapravo nije znao ko je američki glumac Šon Pen, prenijela je agencija AP.

Pen je priznao da se naknadno ubacio na sastanak koji je Del Kastiljo zakazala sa Gusmanom kako bi razgovarali o planovima za snimanje filma o životu narko bosa, a koji je održan 2. oktobra u planinama gdje se "El Čapo" skrivao.

"Kako se ono zove onaj glumac?", navodi se u jednoj poruci sa broja za koji je potvrđeno da ga je koristio Gusman.

On je kasnije tražio od svojih advokata da mu kažu u kojim se filmovima Pen pojavljivao.

Meksički zvaničnik, koji je želio da ostane anoniman, potvrdio je da su "El Čapove" poruke, kojih ima više desetina, autentične. U mnogima se izražava divljenje i čežnja za sljedećim susretom, umjesto interesa za planirani filmski projekat.

"Kažem ti, više sam uzbuđen zbog susreta sa tobom nego zbog scenarija za film", napisao je jednom prilikom Gusman glumici, koju je u svom imeniku zapamtio kao "ermoza", što je pogrešno napisana riječ koja na španskom znači "ljepotica".

U drugoj poruci narko bos piše Del Kastiljovoj: "Kako je najbolja i najinteligentnija žena na svijetu, kojoj se veoma divim?".

Gusman, koji je oženjen bivšom misicom Emom Koronel i ima djecu sa njom, kao i još nekim ženama, u jednoj poruci piše: "Moja majka želi da te upozna. Pričao sam joj o tebi."

Glumica odgovara: "Osim našeg filmskog projekta, veoma sam uzbuđena što ću te vidjeti uživo" i kasnije dodaje: "Uskoro ćemo se zagrliti!"

Meksički analitičar Alehandro Ope navodi: "Šta je tu čudno? To što je Gusman slab na žene? On ima 18 djece, oženjen je ženom 30 godina mlađom od njega. Nema tu ništa čudno".

Gusman je uhvaćen u petak, nakon pucnjave između njegovih pomagača i meksičkih marinaca u kući u obalskom gradu Los Močis, u državi Sinaloa. Tom prilikom je ubijeno pet kriminalaca, a još šest je povrijeđeno.

Vlasti navode da su uspjele da otkriju lokaciju na kojoj se nalazi Gusman zahvaljujući intervjuu koji je sa njim imao Šon Pen.

Bonus video: