Ružno ispao na potjernici: Poslao selfi da bi pomogao policiji

Donald A. Čip Pu, tražen je od strane polcijske stanice u Limi, zbog ne pojavljivanja pred sudom, kao i drugih slučajeva koji uključuju piromaniju i vandalizam
76 pregleda 6 komentar(a)
Donald Pu, Foto: Facebook
Donald Pu, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.01.2016. 12:37h

Čovjek koji se nalazio na potjernici policije iz Ohaja (SAD), nije bio zadovoljan svojom slikom sa potjernice, pa je odlučio da napravi selfi i tako pomogne policiji sa "ljepšom" fotografijom.

Donald A. Čip Pu, tražen je od strane polcijske stanice u Limi, zbog ne pojavljivanja pred sudom, kao i drugih slučajeva koji uključuju piromaniju i vandalizam.

Međutim ovaj 45-godišnjak nije bio zadovoljan slikom sa potjernice. Zato se i odlučio da pošalje svoju bolju fotografiju na kojoj je u odjelu, sa naočarama za sunce i u svom autu.

There is an active warrant for the arrest of Donald A "Chip" Pugh, age 45 of Lima, for Failure to Appear. Mr. Pugh is...

Posted by Lima Police Department on Wednesday, January 6, 2016

"Evo vam moja bolja fotografija, ona koju ste postavili je stvarno užasna", napiao je Pu u poslatoj fotografiji.

U policijskoj stanici su zahvalili Donaldu na pomoći oko fotgrafije, ali su ga isto tako zamolili, "da kada je već toliko pažljiv", javi u policijsku stanicu, kako bi porazgovarali o optužbama koje se vode protiv njega.

Bonus video: