"NEKA DJECA ODMORE"

Djevojčica dala roditeljima pismo u kojem iz škole javljaju o produženom odmoru, ali je nešto odalo...

“Skoro smo joj povjerovali, ali je napisala ‘brake’ umjesto ‘break’. Ona ima tek sedam godina. S obzirom na njene kompjuterske vještine, za par godina biću u gadnim problemima”
5 komentar(a)
Kara, Foto: Reddit
Kara, Foto: Reddit
Ažurirano: 05.01.2016. 20:55h

Jedna djevojčica je odlučila da pokuša da malo produži zimske praznike, pa je napisala pismo za roditelje, stavila ga u poštansko sanduče i rekla da roditeljima kako je upravo stiglo iz škole.

Sedmogodišnja Kara je svojim roditeljima donijela poruku koju je poštar navodno ostavio u sandučiću, iako je bila nedjelja i zamolila ih da je pročitaju. Zatim je fotografiju njene urnebesne poruke tata objavio na Redditu.

Kara je poruku napisala crnim flomasterom, a dodala je i ružičasti pečat, kako bi pismo bilo zvanično.

Napisala ga je u ime zaposlenih škole, koji su odlučili da svojim učenicima produže zimske praznike za još sedmicu dana, kako bi mogli da što kvalitetnije odmore.

"Zaposleni škole uzimaju još malo odmora, kako bi djeca mogla da produže praznike još sedmicu dana. Zamolili bismo vas da nam se vaše dijete ovdje potpiše", napisala je Kara u preslatkom pismu. I, naravno, potpisala se.

“Skoro smo joj povjerovali, ali je napisala ‘brake’ umjesto ‘break’. Ona ima tek sedam godina. S obzirom na njene kompjuterske vještine, za par godina biću u gadnim problemima”, šali se njen tata na Redditu.

Telegram.hr

Preporučujemo za Vas