Dragi Djeda Mraze, našu vilu nebesku, Đukanović Mila, pošalji u Spuž na odmor

I ove godine smo bili nevaljali, ali bio je i Ljubomir Đurković pa je dobio Trinaestojulsku nagradu. Mi bismo se zadovoljili Zlatnom lirom na Sunčanim skalama, a bilo bi lijepo i da predstavljamo Crnu Goru na Eurosongu
62 pregleda 34 komentar(a)
Dušan Đurović, Filip Ferinandi, Foto: Privatna arhiva
Dušan Đurović, Filip Ferinandi, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.12.2015. 08:19h

Dragi Djeda Mraze,

I ove godine smo bili nevaljali, ali bio je i Ljubomir Đurković pa je dobio Trinaestojulsku nagradu. Mi bismo se zadovoljili Zlatnom lirom na Sunčanim skalama, a bilo bi lijepo i da predstavljamo Crnu Goru na Eurosongu. Sigurni smo da bi dobili više poena nego što je Knezu bilo ljudi na nedavnom koncertu u Sportskom centru. Divan poklon bi bio da u novogodišnjoj noći Branko Radulović ubije Brana Mandića, jer bi to bilo baš zabavno, a i ne bi više morali da čitamo njegove gluposti na blogu Vijesti. Takođe, želimo mir u svijetu i da sva djeca imaju mogućnost da kupe marihuanu, eksere i LSD (cijelu sličicu). Molimo te, Djeda Mraze, našem drugu Gigu nađi stalan posao i stalnu ribu.

Filip Ferdinandi i Dušan Đurović (članovi benda Antonio Sanchez i Kurvini Sinovi i urednici Polucije)

Amin

P.S.

Deda Mraze, još samo jedna želja: da našu vilu nebesku, dva metra hodajuće harizme i morala, Đukanović Mila, pošalješ u Spuž na zasluženi odmor. A zatim i Momira, starog mu druga, pa da opet krenu iz početka. Milo, Momo i Sveto, povratak u budućnost!

Bonus video: