Madona i Gaj Riči počeli su pravnu bitku oko sina

Roko je odbio da se vrati na Menhetn, gdje je trebalo da proslavi Božić sa majkom, braćom i sestrama
460 pregleda 1 komentar(a)
Madona, Roko Riči (Novina)
Madona, Roko Riči (Novina)
Ažurirano: 27.12.2015. 09:50h

Pop kraljica Madona i njen bivši muž, režiser Gaj Riči započeli su pravnu bitku, nakon što je stariji, od njihova dva sina, Roko odlučio da se iz posjete ocu u Velikoj Britaniji, ne vrati kod majke.

Kako prenose američki mediji, Roku je dosadilo da živi na putu zbog svjetske turneje “Rebel Heart” njegove majke, a nije mu se dopalo ni što je bio prinuđen da daleko od kuće proslavi Dan zahvalnosti, pa je odlučio da produži svoj boravak kod oca u Londonu. Roko je naime odbio da se vrati na Menhetn, gdje je trebalo da proslavi Božić sa majkom i braćom i sestrama.

Prema pisanju NY Posta, to je razbjesnilo Madonu koja se ubrzo pojavila na sudu, govoreći sudiji Debori Kaplan da ju je sin obavijestio da želi da ostane kod oca i zahtijevajući od nje da primora Ričija da pošalje Roka nazad u Njujork.

“Roko je veoma jasno izrazio želju da ne želi da se vrati u London”, kazao je zastupnik Ričija, nakon čega je Kaplan naložila da se Roko prvo mora vratiti kod majke ako želi da dobije priliku da živi sa ocem. Sa druge strane, Riči se pojavio na sudu u Londonu, gdje mu je drugi sudija odobrio da dijete ostane kod njega, pa je nekadašnji slavni par na ivici da izazove internacionalni pravosudni skandal.

Madona i Riči počeli su da se zabavljaju 1998, a dvije godine kasnije dobili su Roka, a njihova porodica se proširila kada su zajedno usvojili Dejvida 2006.

Madona ima i ćerku Lurdes i Mersi Džejms, dok je nakon razvoda sa pjevačicom 2008, režiser dobio dva sina Rafaela i Levija, kao i ćerku Rivku.

Njih dvoje su se nakon razvoda dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo nad Dejvidom i Rokom.

Bonus video: