Mis Kolumbije može da bira partnera, vrstu seksa i koliko će filmova snimiti

Uz honorar, za Gutijerezovu će, ako prihvati ponudu, biti izrađena kruna Vividove djevojke, „koja će biti veća od bilo čega što će Mis Filipina ikada nositi”
157 pregleda 10 komentar(a)
Arijadna Gutijerez, Foto: Reuters
Arijadna Gutijerez, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.12.2015. 15:54h

Direktor kompanije Vivid Stiv Hirš ponudio je mis Kolumbije Arijadni Gutijerez milion dolara za njen privatni snimak seksa.

Ova ljepotica je postala svjetski poznata nakon najveće greške u istoriji izbora za Mis univerzuma kada je bila na desetak minuta krunisana, da bi zatim voditelj Stiv Harvi priznao da je pogriješio i titulu najljepše žene u univerzumu predao Piji Alozno Vurcbah, Mis Filipina.

Direktor kompanije koja distribuira i snima filmove za odrasle je u pismu koje je objavio TMZ, misicu podsjetio da su porno snimci pogurali karijere zvijezda kao što su Kim Kardašijan, Kendra Vilkinson i Pamela Anderson.

"Zadržavaš pravo da odabereš svog partnera, vrstu seksa i koliko filmova želiš da snimiš", napisao je Hirš.

On je uz novčanu ponudu dodao da će za Gutijerezovu biti izrađena i kruna Vividove djevojke, "koja će biti veća od bilo čega što će Mis Filipina ikada nositi".

Hirš je naveo i da bi kolumbijska misica trebalo da se ugleda na Vanesu Vilijams, Mis Amerike iz 1984. čije fotografije na kojima je obnažena su izašle u "Penthouse" magazinu. Direktor Vivida je međutim zaboravio da pomene da su te fotografije objavljene protivno željama Vilijamsove, nakon čega joj je titula mis Amerike oduzeta.

Bonus video: