Madona: Šon Pen nije nikada digao ruku na mene

"Terens Hauard nije postupio ništa drugačije od Marlona Branda ili Šona Pena, ali je on odmah proglašen monstrumom. Njemu nije oprošteno samo zato što je crnac"
99 pregleda 3 komentar(a)
Madona, Foto: Reuters
Madona, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.12.2015. 16:07h

Američka pjevačica Madona je na sudu izjavila da njen bivši muž i kolega Šon Pen "nije nikada digao ruku na nju".

Kraljica popa, koja je u braku sa Penom bila od 1985. do 1989. godine, posvjedočila je pod zakletvom da je njen bivši suprug "nikada nije udario, ni vezivao ni fizički napao" tokom braka iako su se često svađali.

Kako prenosi američka štampa, Madona se na sudu pojavila kao svjedok Šona Pena koji je pokrenuo tužbu vrijednu 10 miliona dolara protiv reditelja serije "Imperija", Lija Danijelsa, zbog toga što ga je uporedio sa svojim glumcem Terensom Hauardom, optuženim za nasilje u porodici.

"Terens Hauard nije postupio ništa drugačije od Marlona Branda ili Šona Pena, ali je on odmah proglašen monstrumom. Njemu nije oprošteno samo zato što je crnac", izjavio je Danijels u jednoj TV emisiji.

Denijels je aludirao na skandal iz 1987. u kom je Pen bio optužen da je Madonu udario bejzbol palicom.

Pjevačica je negirala slučaj, navodeći da je riječ o "skandaloznim, zlonamernim i neodgovornim glasinama".

"Znam da postoje tvrdnje da me je fizički napao, vezao za stolicu i udario bejzbol palicom. Šon i ja smo imali nekoliko žučnih svađa tokom braka, ali ove priče o nasilju su laž", kazale je Madona.

"Poznajem Šona trideset godina. Šon je dobronamjerna, saosjećajna osoba, kao i izuzetno talentovan glumac, keativni umjetnik i filantrop", istakla je pjevačica.

Bonus video: