Ova nježna Njujorčanka rodom iz Gusinja je MMA borac

"Volim da se borim zato što mi to pokazuje koliko velika mogu da budem.Sjećam se da sam, kada sam iz jednog meča izašla sa pobjedom, pomislila 'vau, stavarno sam to uradila, možda sam zaista dobra u ovome'"
238 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2015. 16:29h

Melisa Balić, djevojka rodom iz Gusinja, očarala je Njujork svojom ljepotom, ali i borilačkim vještinama, a ovaj MMA borac je u razgovoru za axs.com, otkrila kako se zainteresovala za ovaj sport.

"Od rođenja živim u Njujorku, u Kvinsu, a za MMA sam se zainteresovala kada sam imala samo 12 godina. Volim treninge, kao da tih dva sata izađem iz ustaljenih granica života, isključim telefon i posvetim se tome što radim. Čini me srećnom to što živim zdravo, tako se i hranim, sve mi ide onako kako sam zamislila od prvog trenutka karijere”, pohvalila se ona.

"Borba zaista nije svima u planu i nije po srijedi, shvatam, ali kao pojedinac se u potpunosti zalažem da djevojke treniraju ovakve vrste vještina kako bi mogle da se odbrane u datim situacijama”, dodala je Melisa, koja voli takmičarski duh i borbu.

"Volim da se borim zato što mi to pokazuje koliko velika mogu da budem.Sjećam se da sam, kada sam iz jednog meča izašla sa pobjedom, pomislila 'vau, stavarno sam to uradila, možda sam zaista dobra u ovome'", prepričala je ona i otkrila da ima podršku porodice.

"Kada vidim mog oca kako me podržava, moje prijatelje i ostale članove porodice, to je veoma ugodan osjećaj u trenutku borbe, jer je sve to emotivni rolerkoster. Na pobjedu me podstiče osmjeh na licu moga oca”, kazala je Balić, koja ima samo 18 godina, a prema pisanju medija trenira u čuvenoj školi Tajgera Šulmana, i važi za jednog od najperspektivnijih mladih MMA boraca u SAD.

Po istim navodima, ona svakog ljeta dolazi u Crnu Goru.

Galerija

Bonus video: