Supruga Džonija Depa na sudu u Australiji zbog nepoželjnih kučića

Australija ima stroga pravila o dovođenju životinja u zemlju, uključujući posebne dozvole i karantin od najmanje 10 dana, radi sprječavanja širenja zaraza, kao što je bjesnilo
0 komentar(a)
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Shutterstock
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.12.2015. 09:34h

Supruga američkog glumca Džonija Depa, Amber Herd, optužena za nelegalno unošenje njihova dva psa u Australiju, moraće u aprilu na sud u australijskoj državi Kvinslend, prenijeli su danas tamošnji mediji.

Suđenje je zakazano za 18. april po optužbi da je Amber Herd prekršila propise o karantinu za pse čiji ulazak u Australiju nije prijavila nadležnim službama.

Ljubimci glumačkog para Pistol i Bu dospjeli su u centar medijske pažnje kada su ih bez neophodnih dozvola privatnim avionom doveli u maju u Australiju, gdje je Dep snimao nastavak filma "Pirati s Kariba".

Australija ima stroga pravila o dovođenju životinja u zemlju, uključujući posebne dozvole i karantin od najmanje 10 dana, radi sprječavanja širenja zaraza, kao što je bjesnilo.

Kazna predviđena za nelegalno unošenje životinja je do 10 godina zatvora i 75.000 dolara, a za falsifikovanje dokumenta do jedne godine zatvora i 7.500 dolara.

Bonus video: