Zašto su sve fanovi tužili zvijezde

Kris Braun je polomio nos svom fanu
1 komentar(a)
Guns n' Roses (Novina)
Guns n' Roses (Novina)
Ažurirano: 13.12.2015. 17:14h

Nekada davno kada bi pošao na koncert “Roling stounsa” i kada bi Mik Džeger bacio mikrofon na tebe osjećao bi se zahvalnim. Ali nije više tako. Evo najzanimljivijih slučajeva kada su muzičare tužili fanovi.

Džesika Simpson

Ovaj slučaj je čudan. Džesika Simpson je optužena jer je 2011. na naslovnici "OK Magazina" pozirala sa tuđom bebom. Kristofer Herst i Trejsi Gregori iz Luizijane su tužili pjevačicu i magazin nakon što je greškom iskorišćena slika njihovog djeteta bez odobrenja roditelja.

Sum 41

Derik Vibli iz kanadskog rok benda Sum 41 bacio je hot dog na Majkla Sudora tokom njihovog nastupa na jednoj bejzbol utakmici. Snimak ovog događaja je iskorišćen na DVD-u benda "Does This Look Infected?". Sudor je tražio odštetu od šest miliona dolara tvrdeći da je zbog ovoga doživio traumu.

A$AP Rocky

Poznati reper izgleda voli da šamara svoje fanove. On je navodno ošamario Lizamari Vejd, "bez razloga", dok je prolazio kroz publiku na svom nastupu u Filadelfiji 2014. Vejd u tužbi tvrdi da je reper na isti način udario jednog fana na koncertu održanom dva mjeseca ranije.

Guns n' Roses

Fan popularnog hard rok benda je na koncertu u Pertu slomio dva zuba kada je pjevač Aksel Rouz bacio mikrofon u publiku na kraju svirke. "Želim da mi barem neko plati da popravim zube", izjavio je Daren Rajt tvrdeći da popravka košta pet hiljada dolara. Aksl je bizarno reagovao, ponudivši mu da zadrži mikrfon kao uspomenu.

Rod Stjuart

Rod Stjuart je gotovo jednako poznato po svojoj ljubavi prema fudbalu koliko po pjevanju, a svoje dvije ljubavi često kombinuje tako što sa bine na svojim koncertima šutira lopte. Jedan od ovih slobodnih udaraca nije baš najbolje prošao, jer je pjevač na taj način polomio nos 53-ogodišnjem fanu. "To je sport u kojem mora biti fizičkog kontakta", pravdao se Rod nakon što je objavljeno da je fan podnio tužbu.

Kris Braun

Kris Braun je takođe polomio nos svom fanu. On je 2013. zbog toga uhapšen u Vašingtonu, nakon što je napao čovjeka koji mu je pokvario poziranje za fotografisanje. Braun je proveo 36 sati u pritvoru.

Bon Džovi

Fan Džon Bon Džovija tražio je 400 milijardi dolara odštete nakon što je muzičar navodno ukrao tekst pjesme "Love This Team" o bezbol timu Boston Red Soks za svoj hit "I Love This Town". Mada razumijemo bijes Samjuela Bartla Stilija, tražiti deset puta veću sumu od one koju zarađuje cijela muzička industrija djeluje malo pohlepno.

Bonus video: