Pamela Anderson sa šefom Putinovog kabineta

Ivanov je pohvalio nekadašnju zvijezdu televizijske serije "Čuvari plaže", rekavši da je u prilici da razgovara o zaštiti prirode u "društvu prelijepe žene"
3 komentar(a)
Pamela Anderson Rusija, Foto: Twitter
Pamela Anderson Rusija, Foto: Twitter
Ažurirano: 07.12.2015. 15:53h

Visoki ruski zvaničnik Sergej Ivanov razgovarao je danas sa američkom glumicom Pamelom Anderson u Moskvi o zaštiti divljih životinja.

U televizijskom razgovoru sa šefom kabineta ruskog predsjednika Vladimira Putina, aktivistkinja za prava životinja Pamela Anderson izrazila je zabrinutost za sudbinu ruskih foka i rasprostranjenost morskih akvarijuma u kojima su zarobljeni beluga kitovi, orke i delfini.

Ivanov je pohvalio nekadašnju zvijezdu televizijske serije "Čuvari plaže" (Baywatch), rekavši da je u prilici da razgovara o zaštiti prirode u "društvu prelijepe žene".

On je izjavio da je sa Andersonovom prethodno razgovarao u septembru tokom ekonomskog foruma u Vladivostoku.

AP podsjeća da je Pamela Anderson ranije skretala pažnju na zaštitu divljih životinja, pozirajući naga u znak protesta protiv industrije krzna.

Glumica je takođe tražila sastanak sa Putinom, navodeći da sa njim želi da razgovara o problemima životne sredine, prenijela je agencija Tass.

Bonus video: