Reper Snoop Dog podijelio oko 1.500 ćurki

Ovo je druga godina zaredom da Snoop Dogg pomaže zaposlenima u upravi tog grada prilikom dijeljenja ćurki porodicama koje nisu u mogućnosti da ih kupe i tako pripreme tradicionalnu trpezu za Dan zahvalnosti
0 komentar(a)
Snoop Dogg, Foto: Exit Festival
Snoop Dogg, Foto: Exit Festival
Ažurirano: 23.11.2015. 11:19h

U susret jednom od najpopularnijih praznika u Sjedinjenim Američkim Državama- Danu zahvalnosti, reper Snoop Dogg podijelio je oko 1500 ćurki porodicama u Inglvudu u Kaliforniji, piše billboard.com.

Gradonačelnik ovog grada, Džejms Buts, kazao je za medije da mu se reper pridružio u sportskoj areni, gdje su se obojica nakon dijeljenja ćurki slikali sa više stotina ljudi.

Ovo je druga godina zaredom da Snoop Dogg pomaže zaposlenima u upravi tog grada prilikom dijeljenja ćurki porodicama koje nisu u mogućnosti da ih kupe i tako pripreme tradicionalnu trpezu za Dan zahvalnosti.

Do njegovog učešća u akciji je došlo, nakon što je reper upitao gradonačelnikov kabinet, kako može pomoći zajednici u gradu u kojem je smještena njegova produkcijska ekipa, a oni su ga zamolili da pomogne prilikom raspodjele ćurki.

Dan zahvalnosti je u četvrtak, 26. novembra.

Bonus video: