Šinove bivše podijeljene: Podrška, osude, možda i tužbe

Glumac poznat po burnom životu, često je mijenjao partnerke i kući dovodio prostitutke koje su morale da potpišu ugovor o tajnosti
4 komentar(a)
Čarli Šin (Novina)
Čarli Šin (Novina)
Ažurirano: 20.11.2015. 17:48h

Nakon što je Čarli Šin otkrio da ima HIV virus, oglasile su se mnoge njegove bivše partnerke. Glumac, koji je za HIV saznao prije četiri godine, poručio da je "nemoguće da je nekog zarazio" od tad i dodao da je imao nezaštićeni seks sa dvije partnerke koje su znale njegovo stanje.

Medicinska sestra Amanda Brus sa zvijezdom serije “Dva i po muškarca” bila je osam mjeseci. Rekla je da je, uprkos savjetu ljekara, gotovo svakodnevno imala seks s njim, jer je bila zaljubljena i htjela je "taj nivo intimnosti". Kazala je da se nije zarazila i poručila da se nada da će Šinovo priznanje razbiti neke predrasude o HIV-u.

Podršku glumcu dala je i Hajdi Flajs, holivudska madam, koja je zbog Šina završila u zatvoru, nakon što je 1995. objavljen snimak njegovog svjedočenja da je potrošio na desetine hiljada dolara na njene djevojke. “Udala bih se za njega iako ima HIV. Volim ga! Bila sam njegova madam i njegov prijatelj. Nikad nismo imali seks, ali voljela bih da jesmo”, izjavila je Hajdi.

Transseksualka Kajla Koks, koja je navodno bila sa Šinom dok je on još bio u braku sa Deniz Ričards 2006. je kazala: “Morate biti hrabri da budete takva javna ličnost da javno kažete da ste bolesni. To je samo dokaz da se HIV može desiti svakome”.

Glumac poznat po burnom životu, često je mijenjao partnerke i kući dovodio prostitutke koje su morale da potpišu ugovor o tajnosti.

Vlasnica bordela Ana Gristina kazala je da je glumac 2013. potrošio gotovo milion i po eura na usluge njenih prostitutki s kojima je često imao odnose bez zaštite. Gristina kaže da se žene nisu bunile jer su se nadale kako da će ostati trudne s njim. Šinova bivša Bri Olson nazvala ga je čudovištem. "Mogla bih biti mrtva jer mi on nije rekao. Živjela sam u njegovoj kući i imali smo seks svaku noć. Čarli ti si užasna osoba, nikada ti neću oprostiti", rekla je ona plačući pred kamerama.

Strani mediji pišu i da šest žena sprema tužbe protiv Šina jer im nije rekao da ima HIV, a među njima je i osoba koja je imala seks s njim prošle nedjelje, prije nego što je otkrio da vodi bitku s virusom.

Bonus video: