Bekam izabran za najseksipilnijeg muškarca na planeti

"Logično, želim da se zahvalim mojim roditeljima što su me donijeli na ovaj svijet, ali i mom frizeru, stilisti i fotošopu”, našalio se Bekam u emisiji Džimi Kimela, komentarišući tu titulu
1 komentar(a)
Dejvid Bekam, Foto: Instagram
Dejvid Bekam, Foto: Instagram
Ažurirano: 19.11.2015. 19:00h

Popularnog fudbalera Dejvida Bekama, magazin People proglasio je za najseksipilnijeg muškarca na planeti, a on je u konkurenciji za ovu titulu pobijedio glumce Idrisa Elbu, Krisa Prata i Meta Dejmona.

Osim što je prije povlačenja iz fudbalske karijere 2013. godine, osvojio veliki broj titula, Bekam je pokrenuo i sopstvenu liniju donjeg veša za muškarce u saradnji sa “H&M”, a koja nosi naziv “Modern Essentials”.

Pored toga, suprug pjevačice i dizajnerke Viktorije Bekam, kao i otac četvoro djece - Bruklina (16), Romea (13), Kruza (10) i Harper (4), a sve je to uticalo na odluku da on ponese titulu najseksipilnijeg muškarca.

Ipak u intervjuu povodom proglašenja za najljepšeg muškarca, Bekam je istakao da sebe ne vidi kao seks simbol, ali da mu je drago da prihvati titulu.

“To je najbolji momenat u mojoj karijeri. Logično, želim da se zahvalim mojim roditeljima što su me donijeli na ovaj svijet, ali i mom frizeru, stilisti i fotošopu”, našalio se Bekam u emisiji Džimi Falona, komentarišući tu titulu.

Bonus video: