TRAŽI SE NAJMLAĐI POLJSKI MILIONER

Od policije traži da mu izmijeni fotografiju na potjernici jer nije lijepo ispao

Medijska slava najmlađeg poljskog milionera trajala je tri godine, dok tužilaštvo u Varšavi nije izdalo nalog za hapšenje zbog uvođenja neregistrovanog potencijalno opasnog proizvoda za izbjeljivanje zuba i optužilo i za druge prevare
3 komentar(a)
Pjotr Kašubski, Foto: Facebook
Pjotr Kašubski, Foto: Facebook
Ažurirano: 17.11.2015. 19:06h

Najmlađi poljski milioner, 23-godišnji Pjotr Kašubski za kojim je policija zbog prevara još u oktobru raspisala potjernicu i uzalud ga traži ne samo što se uspješno krije već je sada zatražio od policije da stavi neku njegovu drugu fotografiju na potjernicu jer mu se ne sviđa kako je ispao na ovoj.

"Iako je sajt policije preopterećen, molim da svakako izmijenite fotografiju. Mislim da na ovoj nisam ispao lijepo", poručio je poljskoj policiji Kašubski na svom profilu na Fejsbuku.

Kašubski je pažnju javnosti i medija privukao prije tri godine kao mladić koji je uspio, dok su se njegovi vršnjaci zabavljali i učili, da otvori kliniku estetske medicine i zaradi bogatstvo.

Medijska slava najmlađeg poljskog milionera trajala je tri godine, dok tužilaštvo u Varšavi nije izdalo nalog za hapšenje zbog uvođenja neregistrovanog potencijalno opasnog proizvoda za izbjeljivanje zuba i optužilo i za druge prevare.

Policija, medjutim, nije u stanju da mu uđe u trag a Kašubski se danima javno zabavlja na njen račun na Fejsbuku, na profilu koji prati 76.000 fanova.

Preporučujemo za Vas