Adel dobila ponudu da zaigra u filmu

Adelin novi singl “Hello” u vrhu je top lista u Velikoj Britaniji i SAD, a treći album, “25” biće objavljen 20. novembra
0 komentar(a)
Adel, Foto: Shutterstock
Adel, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.11.2015. 14:37h

Poznata britanska pjevačica Adel je dobila ponudu da igra u filmu "The Death and Life of John F. Donovan", drami na kojoj radi francusko-kanadski reditelj Ksavijer Dolan.

Dolan je režirao spot za Adelin povratnički singl "Hello", a pjevačica je u nedavnim intervjuima više puta iskazala želju da ponovo sarađuje sa njim.

"Nakon rada sa Ksavijerom poželjela sam da glumim u nekom filmu i za njega bih pristala na to definitivno", izjavila je ona za "Kiss FM".

Sada "Screen Daily" navodi da je Adel dobila malu, sporednu ulogu u Dolanovom novom filmu u kojem će igrati i Kit Harington, Džesika Čestejn, Suzan Sarandon i Keti Bejts.

Priča se vrti oko američkog glumca čija veza sa 11-godišnjom dječijom zvijezdom se otkriva, navodeći mnoge na predrasude koje bi mogle da ugroze njegovu karijeru. Od Adel, koja je dobila Oskara za pjesmu iz filma "Skyfall", se ne očekuje da se pojavi na saundtreku za Dolanov film.

"The Death And Life Of John F. Donovan" će biti prvo Dolanovo ostvarenje na engleskom jeziku, nakon vrlo uspješnih i kontroverznih filmova na francuskom, među kojima su "Mommy", "Heartbeats" i "I Killed My Mother".

Adelin novi singl "Hello" trenutno se nalazi na vrhu top lista u Velikoj Britaniji i SAD, a njen dugoočekivani, treći album "25" biće objavljen 20. novembra.

Bonus video: