DŽULIJA ROBERTS O KOLEGI

Amal nije smekšala Džordža Klunija

Ona je potvrdila da je Kluni poznat po tome što voli svojim kolegama u Holivudu da smješta smicalice, te da je postao kreativniji u posljednje vrijeme
0 komentar(a)
Džulija Roberts, Foto: Reuters
Džulija Roberts, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.11.2015. 20:22h

Dobri prijatelji, koji su zajedno igrali filmu “Ocean's Eleven” i nastavcima, Džulija Roberts i Džordž Kluni, našli su se ponovo na velikom platnu u ostvarenju koje je režirala Džodi Foster.

Na premijeri tog filma “Secret in Their Eyes”, Roberts je pričala o njihovom prijateljstvu i kazala da Kluni nije “smekšao” od kako je u braku sa Amal Kluni.

“Ne! Ljudi se ne mijenjaju kada se ožene ili udaju. Samo postaješ razvijenija divna osoba, ali sa istim osobinama koje si imao i prije. Samo neke stvari postao jače”, tvrdi glumica.

Ona je potvrdila da je Kluni poznat po tome što voli svojim kolegama u Holivudu da smješta smicalice, te da je postao kreativniji u posljednje vrijeme.

Ipak ona nije željela da otkrije kako je nju zeznuo Kluni.

“Ne mogu. Uradiću to neki drugi put. Ali je zaista bila dobra fora”, nagovijestila je Roberts, koja otkrila i kako se pripremala za ulogu FBI agenta, čija je ćerka ubica, kojeg igra u filmu “Secret in their Eyes”.

“Nisam tražila majke čija su djeca ubice, da bih stekla bolji utisak o tome. Mislim da ne bih to mogla da podnesem. Ali jesam slušala intervjue sa radija i brojne tekstove na tu temu. Osjećala sam bol u glasu tih osoba... Skoro da sam zaboravila na sve to što sam čula, a sada sam se podsjetila”, rekla je glumica.

Film “Secret in Their Eyes” u kojem igra i Nikol Kidman u bioskopima je od 20. novembra.

Preporučujemo za Vas