Lana Del Rej opet raskinula s momkom

“Vole se i dalje, ali Lana već godinu dana želi da se skrasi i osnuje porodicu, a to Frančesku još nije u planu”, kazao je izvor za njujorški Daily News
108 pregleda 1 komentar(a)
Lana Del Rej, Foto: Beta/AP
Lana Del Rej, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.11.2015. 16:30h

Nakon godinu i po dana u vezi sa Frančeskom Karozinijem, popularna pjevačica Lana del Rej (30) ponovo je slobodna, pišu američki mediji.

Do raskida je navodno došlo zato što je Del Rej, željela da odnos sa tridesetrogodišnjim fotografom podigne na viši nivo, a on time nije bi oduševljen.

Pjevačica je prije njega bila u vezi sa gitaristom Berijem Džejmsom O'Nilom, sa kojim je čak bila i vjerena, a do raskida je došlo u julu prošle godine.

Tada je Del Rej potražila utjehu u Karoziniju, ali je njihova ljubavna idila trajala kratko.

“Vole se i dalje, ali Lana već godinu dana želi da se skrasi i osnuje porodicu, a to Frančesku još nije u planu”, kazao je izvor za njujorški Daily News.

Ovo nije njihov prvi raskid, jer je par svoju turbulentnu vezu prekidao već nekoliko puta, ali je prema riječima izvora ovaj posljednji prekid najduži do sada.

Pjevačica je prošlog ljeta za Rolling Stone kazala da je inspirišu ekstremne veze, jer se događaju nepredvidive stvari, “ili velike avanture ili velike katastrofe”.

Bonus video: