Džoni Dep: Niste znali da su svi moji likovi gej?

Glumac je otkrio da tokom pripremanja za ulogu dok čita scenario obraća pažnju samo na dijaloge, dok opise scena ne gleda
0 komentar(a)
Džoni Dep, Foto: Shutterstock
Džoni Dep, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.11.2015. 07:32h

Aktuelni film Džonija Depa "Black Mass" jedan je od rijetkih koji je glumac gledao od ostvarenja u kojima je igrao. On je nedavno učestvovao u razgovorima povodom ovog filma i kazao da je bio vrlo nervozan što će vidjeti sebe na velikom platnu.

"Mrzim da gledam sebe na ekranu, ne podnosim to”, priznao je glumac, koji nije pričao samo o ovom filmu.

On se prisjetio da je umalo otpušten sa seta prvog dijela “Pirata sa Kariba” jer su čelnici Diznija bili užasnuti njegovim predstavljanjem lika Džeka Speroua.

“Čuo sam da kažu: 'Dođavola, Džoni Dep će uništiti film! Što je ovo, je li pijan, je li gej?'”. Kasnije sam se sreo sa osobom iz vrha kompanije koja me je pitala je li lik gej, a ja sam mu rekao: 'Zar nisi znao da su svi moji likovi gej?'”, ispričao je Dep.

Glumac je otkrio da tokom pripremanja za ulogu dok čita scenario obraća pažnju samo na dijaloge, dok opise scena ne gleda, jer misli da je tako prirodnije. Kazao je i da njegova djeca nisu još gledala

“Black Mass”, ali da se ne plaši toga “jer su vidjeli i gore”. Tako mu je njegova ćerka kad je gledala “Čarlija i Fabriku čokolade” rekla da je “totalno čudan”.

“Tada sam shvatio da sam sve uradio kako treba”, rekao je Dep.

Bonus video: