Ljubavnik princeze Dajane prodaje njena pisma

Hjuit je 1993. u jednoj emisiji izjavio da ima oko 60 pisama od Dajane i najavio da će ih prodati za 10 miliona funti. Sad ih daje onome ko ponudi najviše
172 pregleda 3 komentar(a)
princeza Dajana, Foto: Pinterest
princeza Dajana, Foto: Pinterest
Ažurirano: 10.11.2015. 18:06h

Bivši oficir koji je bio u tajnoj vezi sa britanskom princezom Dajanom, dok je ona bila u braku s princomČarlsom (66), na američkom tržištu prodaje osam pisama i 26 razglednica koje mu je ona poslala. Lejdi Dajana od Velsa upoznala je Džejmsa Hjuita (57), oficira britanske vojske, 1986, kada ga je angažovala da je nauči da jaše.

Tokom njihove petogodišnje tajne veze Dajana mu je pisala da se osjeća prazno dok nije s njim, slala mu poklone i dogovarala tajne susrete, a svako pismo bi završavala poljupcima.

Spekuliše se da Džejms prodaje njena pisma samo da bi naudio kraljevskoj porodici, s kojom nikad nije bio u dobrim odnosima.

“Hvala ti za čarape koje si mi poslao za Božić. Zbog tebe na licu stalno imam onaj blesavi osmijeh i više se ni ne trudim da ga sakrijem. Iz korijena si mi promijenio život”, pisala je princeza.

Hjuit je 1993. u jednoj emisiji izjavio da ima oko 60 pisama od Dajane i najavio da će ih prodati za 10 miliona funti. Sad ih daje onome ko ponudi najviše.

Kako bi pisma prodao za što više para, Hjuit je preko svog prijatelja došao do vlasnika suvenirnice u Los Anđelesu, koji je potvrdio njihovu autentičnost, i rekao da je našao kupca koji je bio spreman da pisma plati 100 hiljada funti. Međutim, Hjuit se predomislio, jer smatra da će mu neko drugi ponuditi više novca.

Bonus video: