Da ne bi tvitovala pijana, Adel zabranili pristup Twitteru

"Kada je Twitter tek otvoren, često sam tvitovala pod dejstvom alkohola i često bila na ivici da se izblamiram”, uz smijeh je ispričala pjevačica
1 komentar(a)
Adel, Foto: Beta/AP
Adel, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.11.2015. 19:27h

Iako je pjevačica Adel prema mišljenju mnogih jedna od najboljih umjetnica u posljednjoj deceniji, njen menadžerski tim ograničava joj pisanje na Twitteru, a razlog za to je kako bi je spriječili da ga uništi.

Ona je za BBC otkrila da ne smije da tvituje bez konsultacija.

“Šuška se da vam nije dozvoljeno da tvitujete kada poželite”, upitao je neko iz publike, a Adel je na to odgovorila potvrdno.

“Da, tačno je. Nisam više alkoholičarka, ali kada je Twitter tek otvoren, često sam tvitovala pod dejstvom alkohola i često bila na ivici da se izblamiram”, uz smijeh je ispričala pjevačica.

“Tako da je moj menadžemnt tim odlučio da prije nego što objavim nešto, to mora da odobri dvoje ljudi. Ali svi tvitovi su apsolutno moji. Niko ih ne piše umjesto mene. Samo ih odobravaju”, pokušala je ona da se opravda.

Njen novi singl "Hello" ima najuspješniju prvu nedjelju prodaje još od 1997. i numere Eltona Džona "Candle in the Wind".

Adel će treći album “25” objaviti 20. novembra.

Bonus video: