NVO "sPas" organizuje humanitarnu žurku

Iz NVO "sPas" su kazali da planiraju svakog prvog četvrtka u mjesecu da organizuju žurke humanitarnog karaktera kako bi na taj način uspjeli da obezbijede sredstva neophodna za stvaranje boljih uslova i liječenje napuštenih i bezdomnih životinja na području Glavnog grada
73 pregleda 4 komentar(a)
pas, psi, Foto: Shutterstock
pas, psi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.11.2015. 15:11h

NVO "sPas" u partnerstvu sa klubom "Paleta" sjutra organizuje humanitarnu žurku sa početkom u 22 časa.

Sav prihod od žurke biće iskorišćen za potrebe liječenja bezdomnih i napuštenih pasa o kojima brine NVO "sPas".

"Za goste smo obezbijedili piće po pristupačnim cijenama a ulaznica će simbolično stajati 1 euro. Ukoliko nije u mogućnosti da izdvoji novac za kartu može donirati hranu za pse i mačke kojom će obezbijediti ulaz na žurku", navodi se u saopštenju NVO sPas.

Iz NVO "sPas" su kazali da planiraju svakog prvog četvrtka u mjesecu da organizuju žurke humanitarnog karaktera kako bi na taj način uspjeli da obezbijede sredstva neophodna za stvaranje boljih uslova i liječenje napuštenih i bezdomnih životinja na području Glavnog grada.

Za muziku će biti zadužen DJ i producent iz Podgorice, Aleksandar Grum.

"Svaka naša akcija osmišljena je i usmjerena ka dobrobiti bezdomnih i napuštenih životinja. Akcijama javnog udomljavanja trudimo se da naši štićenici, ali i drugi, nađu stalni dom. Želimo da pokažemo što zaista znači imati kućnog ljubimca, i da ljudi prije nego se odluče na udomljavanje dobro razmisle, ali i upoznaju naše životinje. Akcijama se trudimo i da podignemo svijest javnosti na značaj kućnih ljubimaca, ali ne tako što podstičemo kupovinu već udomljavanje onih koji su napušteni ili rođeni na ulici", kazali su iz NVO "sPas".

Bonus video: