Ko je pipkao Tejlor Svift i dizao joj suknju?

Sviftova je ranije izjavila da će novac koji eventualno dobije nakon suđenja biti iskorišćen u humanitarne svrhe
0 komentar(a)
Tejlor Svift (Novina)
Tejlor Svift (Novina)
Ažurirano: 01.11.2015. 18:00h

Američka pjevačica Tejlor Svift podnijela je protivtužbu protiv bivšeg voditelja radija iz Denvera, koji ju je tužio nakon što je izgubio posao zbog navodnih optužbi da ju je neprimjereno dodirivao.

Dejvid Mjuler je tužio Sviftovu u septembru, kazavši da ga je član pjevačicinog obezbjeđenja lažno optužio da je uhvatio Tejlor za zadnjicu tokom fotografisanjau "Pepsi centru" 2. juna 2013.

Mjuler, koji je demantovao da je došlo do ikakvog kontakta, tvrdi da je dva dana nakon toga otpušten. On je optužio nadređenog da je počinio djelo koje mu se stavlja na teret, ali je u protivtužbi Sviftova optužila samo Mjulera.

“Mjulerove nove tvrdnje da su uhvatili pogrešnog čovjeka i da je njegov otkaz bio neopravdan pokušaj su zavaravanja javnosti. Gospođica Svift tačno zna ko je počinio seksualni napad, bio je to upravo on”, poručili su u saopštenju advokati američke pjevačice.

Oni tvrde da je Sviftova bila “iznenađena, uznemirena i uvrijeđena”, jer Mjuler “nije samo dodirnuo rukom njenu zadnjicu tokom fotografisanja, već je podigao i njenu suknju”.

Sviftova je ranije izjavila da će novac koji eventualno dobije nakon suđenja biti iskoršićen u humanitarne svrhe kako bi se spriječili slični seksualni napadi na žene.

Bonus video: