Halloween žurke širom Crne Gore

Na podgoričkoj „Satellite Party” nastupaju DJ Phoenix Kraundler i Raven TK
412 pregleda 30 komentar(a)
Who See, Foto: Arhiva "Vijesti"
Who See, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 31.10.2015. 07:34h

Obilježavanje Noći vještica (eng. Halloween) 31. oktobra godinama unazad je sve popularnije u Crnoj Gori, pa će tim povodom danas biti organizovane raznolike žurke širom države.

Najpopularniji crnogorski rep sastav “Who See” nastupiće večeras u kotorskoj diskoteci u ambijentu tipičnom za Noć vještica, saopštili su organizatori žurke.

Nastup će početi od 23 sata, cijena ulaznice je do ponoći tri, a nakon toga pet eura.

U podgoričkom klubu "Strike" povodom Noći vještica biće organizovana elektronska žurka pod nazivom "Satellite Party". Publiku će zabavljati hrvatski tehno DJ Phoenix Kraundler i domaći Raven TK.

Kraundler je karijeru započeo 2007, organizator je projekta "Underground Fusion", a iza sebe ima nastupe širom regiona. Ulaz na "Satellite Party" sa maskom će koštati dva, a bez nje četiri eura.

U kafiću "Dragonfly" u Herceg Novom maskirane posjetioce očekuju besplatni kokteli, a publika će uživati u sint pop, darkvejv i gotik rok muzičkom izboru.

"Halloween Party" će se održati i u irskom pabu "St. Patrick", klubu "Mr Stefan Braun", "Cheersu" u Podgorici, "Platinum" klubu u Tivtu i kafiću "Old Winery" u Kotoru.

Bonus video: