Dru Barimor izdala knjigu o svom životu

Barimur smatra da je pozitivno što je njena djeca vide da radi i da voli to što radi
65 pregleda 1 komentar(a)
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.10.2015. 13:38h

Glumica Dru Barimor je 1991. izdala knjigu "Little Girl Lost" o svom problematičnom djetinjstvu, dok u novoj "Wildflower" govori o pozitivnim promjenama u svom životu, prenosi AP.

Ona kaže da nije lako uskladiti karijeru sa roditeljstvom. "Ne znam nijednu mamu kojoj se to sviđa i koja će da kaže "da, imam odličan sistem koji čini da se ne osjećam krivom" i dodaje da je u stvari većinom vremena sve to teško.

Barimur smatra da je pozitivno što je njena djeca vide da radi i da voli to što radi. "Želim da ih naučim odgovornosti i radnoj etici. Želim da budu djeca koja će to shvate na ovaj način "da, moja mama radi" a ne da kažu "zbog posla moja mama nije tu", kaže ona.

O svojoj novoj knjizi kaže da je riječ o priči, a ne o memoarima. To su razmišljanja o stvarima i vremenima u njenom životu koja su bila značajna i specijalna.

"Uvijek sam željela da pišem, ali nisam bila dovoljno hrabra i nikada nisam imala dovoljno vremena, ali iako zvuči ironično, dvoje djece mi je dalo to vrijeme, ali sam mnoge druge stvari ostavila po strani", objašnjava Barimor.

Ta 40-godišnja glumica udata je za Vila Kopelmana i ima dvije ćerke. Ima kozmetičku liniju "Flower" i vodi produkcijsku kompaniju "Flower Films".

Njen novi film "Miš You Already" sa Tonijem Koleteom pojaviće se u bioskopima 6. novembra.

Bonus video: