Tik: Bio sam naduvan i pijan na svakom intervjuu

Tik na snimku tvrdi i da je u razgovoru sa drugim ljudima o pjesmi "Blurred Lines" pomenuo Marvina Geja kao uzora, samo zato što je smatrao da će se zbog toga njegovi albumi bolje prodavati
0 komentar(a)
Robin Tik (Novina)
Robin Tik (Novina)
Ažurirano: 27.10.2015. 18:22h

Video korišćen na suđenju Robinu Tiku, koji je optužen da je pjesmu "Blurred Lines" ukrao od poznatog američkog muzičara Marvina Geja, otkriven je za javnost i prikazuje pjevača kako u više intervjua govori da nije bio trijezan tokom ijednog od intervjua 2013.

"Bio sam naduvan i pijan na svakom intervjuu prošle godine", kaže Tik u jednom momentu na snimku i dodaje da nije iskrena osoba, prenosi magazin "People".

On na snimku tvrdi i da je u razgovoru sa drugim ljudima o pjesmi "Blurred Lines" pomenuo Marvina Geja kao uzora, samo zato što je smatrao da će se zbog toga njegovi albumi bolje prodavati.

Tik i koautor sporne pjesme Farel Vilijams su proglašeni krivim za povredu autorskih prava, jer su po mišljenju suda kopirali Gejovu pjesmu "Got to Give It Up" iz 1977. Sud im je naredio da nasljednicima popularnog muzičara, koji je preminuo 1984, plate odštetu u vrijednosti od 7,3 miliona dolara.

"Ovaj video nije ništa novo. Pjesme su i dalje različite i žalićemo se na odluku suda", izjavio je Huard King, pravni zastupnik Tika i Vilijamsa. Tike je prvo tvrdio da je on zajedno sa Vilijamsom radio na pjesmi, da bi kasnije na suđenju kazao da je lagao, te da je te noći kada je nastala "Blurred Lines" prespavao cijeli proces jer je bio pod uticajem narkotika.

Bonus video: