Pobjednici Prvog glasa Srbije tuže Prvu televiziju

Radulovićeva je istakla da se osjeća poniženo i iskorišćeno.
276 pregleda 0 komentar(a)
Davor Jovanović, Mirna Radulović (Novina)
Davor Jovanović, Mirna Radulović (Novina)
Ažurirano: 24.10.2015. 16:21h

Pobjednici prve i druge sezone "Prvog glasa Srbije" Davor Jovanović i Mirna Radulović podnijeli su tužbu protiv Prve televizije zbog neispunjenih obaveza, pišu “Novosti”. Oni nisu željeli da otkriju detalje ugovora i tužbe, istakavši da traže samo ono što im je javno obećano - ekskluzivni ugovor za "Prvu rekords", album i kompletna promotivna kampanja.

“Ovo je obraćanje građanima Srbije koji su glasali i javno obaviješteni od strane TV Prva da pobjednik dobija nagradu u vrijednosti od 100.000 eura”, kazao je advokat Jovanovića Goran Draganić.

Mirna i Davor su saopštili da su raskinuli ugovor sa Prvom televizijom, a Radulovićeva je takođe istakla da se osjeća poniženo i iskorišćeno.

“Više od dvije godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dvije godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru”.

Davor je naglasio da ne želi nikakav drugi vid nagrade, osim novčane.

TV Prva je saopštila da je “uložila značajna sredstva i resurse u ove mlade umjetnike, izvršila sve svoje obaveze i obezbijedila im medijski prostor i slavu kojima su se zasigurno nadali”. “Činjenica da Mirna i Davor nakon "Prvog glasa Srbije" nisu ostvarili muzičku karijeru kakvu su očekivali, ne može biti greška Prve TV, jer mi nismo, niti možemo snositi odgovornost za bilo čiji neuspjeh ili neispunjene snove", dodala je ova televizija.

Bonus video: