Džastin Teru naučio da čita tek kao tinejdžer

“Loše sam čitao. Bio sam disleksičan i nisam uspijevao da se fokusiram kao dijete, pa nisam mnogo čitao. Iskreno, ne čitam mnogo ni sad”, kazao je Teru
0 komentar(a)
Džastin Teru (Novina)
Džastin Teru (Novina)
Ažurirano: 24.10.2015. 16:24h

Glumac Džastin Teru (44) otkrio je da je naučio da čita tek kao tinejdžer. On je kazao da je imao poteškoća u učenju i da mu je u osnovnoj školi bilo veoma teško.

“Loše sam čitao. Bio sam disleksičan i nisam uspijevao da se fokusiram kao dijete, pa nisam mnogo čitao. Iskreno, ne čitam mnogo ni sad”, kazao je Teru koji se nedavno vjenčao sa dugogodišnjom partnerkom, glumicom Dženifer Aniston.

“Čak i danas čitam sporije od većine ljudi”, dodao je on. Teru, koji očekuje premijeru svog novog filma, komedije “Zoolander 2”, kazao je da se pretvarao da ga boli stomak kada je nešto trebalo da pročita naglas u školi.

“To je bilo ponižavajuće. Užasno. Sjećam se da sam gledao u papir i da je jedino što sam umio da pročitam bilo 'the', jer su to prva tri slova mog prezimena. Ostalo je izgledalo kao grčki alfabet”, ispričao je glumac.

“To se završilo tako što sam u srednjoj školi morao da nadoknadim mnogo učenja", rekao je Teru, koji sa Benom Stilerom potpisuje scenario za film “Zoolander 2”.

Bonus video: