Zavirite u američki "Versaj"

“Kada uđete u zamak, stičete utisak da ste u Versaju. Glavni dio kuće dekorisan je zlatnim lišćem, optočen gipsanim malterom, na plafonu je oslikan mural, a luster je optočen kristalima,” stoji u opisu Njujork posta
198 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2015. 08:46h

Dvorac u američkoj državi Alabami, dizajniran je tako da podsjeća na zamke evropskih kraljevskih porodica, 31. oktobra naći će se na aukciji, a cijena mu je više nego paprena.

Dvorac, koji, između ostalog, ima 15 soba i 16 kupatila, građen je četiri godine a u njegovu izgradnju utrošeno je 30 miliona dolara.

Posebno se ističe prilaz dvorcu izgrađen u obliku gitare koju okružuju bašte i fontane.

Tu je i štala sa šest staja i sa stanom iznad njih, kao i arena za jahanje. Bazen sa vodopadom samo je još jedna od upadljivih pogodnosti ove vile.

“Kada uđete u zamak, stičete utisak da ste u Versaju. Glavni dio kuće dekorisan je zlatnim lišćem, optočen gipsanim malterom, na plafonu je oslikan mural, a luster je optočen kristalima,” stoji u opisu Njujork posta.

U dvorcu je i jedna velika soba sa mnogo svijećnjaka, kaminom, zidovima od stakla i mnogim drugim pogodnostima.

U vinski podrum može da se smjesti 2.000 boca, a stanarima su dostupni i teretana, soba za bilijar i bioskop od 25 sjedišta.

Za goste dvorca postoji dio od 280 kvadratnih metara i pristorom za parkiranje dva automobila.

Samo depozit za ovu kuću iznosi 100.000 dolara.

Galerija

Bonus video: