NIJE SE OSJEĆALA KAO DA GLUMI

Beluči uživala u scenama seksa sa Krejgom

“Umirem od treme svaki put kad moram da budem intimna s kolegom pred kamerama, ali s Danijelom nisam imala takvih problema. Toliko je zgodan i pristupačan da se uopšte nijesam osjećala kao da glumim“
96 pregleda 12 komentar(a)
Monika Beluči, Foto: Instagram
Monika Beluči, Foto: Instagram
Ažurirano: 14.10.2015. 19:32h

Italijanska glumica Monika Beluči, najstarija je Bond djevojka do sada.

S kolegom, Danijelom Krejgom, snimala je scene seska u kojima je, kaže, uživala jer joj je glumac vrlo privlačan.

“Umirem od treme svaki put kad moram da budem intimna s kolegom pred kamerama, ali s Danijelom nisam imala takvih problema. Toliko je zgodan i pristupačan da se uopšte nijesam osjećala kao da glumim“, otkrila je pedesetjednogodišnja glumica.

Italijanska ljepotica, koju smo gledali u holivudskim hitovima “The Matrix Reloaded” i 'Pasija', postala je najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre'.

Legendarni tajni agent je do sada zavodio dvadesetogodišnjakinje, a nastarija glumica bila je Honor Blekman, koja je u 'Goldfingeru' iz 1964. imala 38 godina.

“Bond je pogrešno shvaćen od većine ljudi, čak i od glumca koji ga glumi. Uopšte ga ne doživljavam kao usamljenog seksistički nastrojenog lika. To što nije vjeran nije nimalo čudno. Teško je pronaći srodnu dušu sa kvalitetama koje odgovaraju pojedincu”, kaže  Beluči  i dodaje da bi i njoj bilo teško da bude vjerna nekome kad bi joj se udvarao zgodni muškarac poput Krejga.

Preporučujemo za Vas