Pošteni nalazač Tom Henks

Ubrzo je Tviter bio preplavljen raznim šaljivim komentarima, poput onog u kom autor čestita glumcu na "pokretanju vlastite službe za izgubljene stvari"
64 pregleda 0 komentar(a)
Tom Henks, Foto: Screenshot
Tom Henks, Foto: Screenshot
Ažurirano: 07.10.2015. 17:21h

Holivudska zvijezda Tom Henks dokazao je da nije samo odličan glumac, dostojan čak dva Oskara, već i da je savjestan građanin.

Slavni glumac je tokom šetnje parkom u utorak našao studentsku propusnicu izvjesne Loren sa njujorškog Fordhem univerziteta, koju je odmah pokušao da kontaktira kako bi joj vratio izgubljeni dokument.

Henks je to učinio putem Tvitera na kom ima više od 10 miliona pratilaca.

On je na toj društvenoj mreži, preko koje ima običaj da komunicira sa fanovima, postavio fotografiju propusnice, a kao pravi džentlmen, pobrinuo se da palcem sakrije djevojčino prezime tako da su se mogli vidjeti samo njena fotografija i ime.

Glumac je pozvao studentkinju da kontaktira njegovu kancelariju kako bi joj propusnica bila vraćena.

Loren, kojoj je propusnica potrebna prilikom odlaska na fakultet, pozajmljivanja knjiga iz biblioteke i dobijanja popusta u restoranima brze hrane, još se nije javila, ali se zato oglasila jedna od njenih prijateljica: "Kada Tom Henks pronađe studentsku propusnicu vaše prijateljice u parku...".

Ubrzo je Tviter bio preplavljen raznim šaljivim komentarima, poput onog u kom autor čestita glumcu na "pokretanju vlastite službe za izgubljene stvari".

Tom Henks će ostati upamćen po ulogama u filmovima kao što su "Besani u Sijetlu", "Filadelfija", "Da Vinčijev kod", "Forest Gamp", "Spasavanje vojnika Rajana" i "Apolo 13".

Jedan je od najuspješnijih filmskih zvijezda u istoriji Holivuda i jedan je od dvojice glumaca čiji su filmovi sedam puta uzastopno zaradili 100 miliona dolara.

Bonus video: