Uvijek je bila depresivna, ali naš brak je solidan

Džons je priznao da je samo jednom “pukla” zbog njegove nevjere-kada je 1976. otkrila da ima aferu sa bivšom mis svijeta Mardžori Valas
1 komentar(a)
Tom Džons (Novina)
Tom Džons (Novina)
Ažurirano: 07.10.2015. 17:34h

Skoro pola vijeka živjela je u sjenci svog popularnog supruga i njegovih brojnih afera - možda zato i ne čudi što je supruga Toma Džonsa, Linda, po njegovim riječima “izgubila svoj sjaj”.

Velški pjevač, ipak, kaže da je njihov 58-godišnji brak i dalje “solidan”.

Džons, koji će ove nedjelje objaviti svoju autobiografiju, priznaje da je uvijek volio svjetla pozornice i javnog života, dok je Linda (75) uvijek više voljela da boravi u kući, ali je posljednjih godina postala, kako kaže, posebno povučena. U knjizi zvijezda otkriva da se Linda u njihovom losanđeleskom domu potpuno povukla u sebe, da mnogo puši, a čak je razvila emfizem pluća. Jako se boji da ne oboli od kancera i postala je teško pokretljiva, toliko da je čak tražila od supruga da na stepenice ugradi lift.

“I u mladosti je bolovala od depresije, a stanje se nije mnogo popravilo ni tokom našeg braka”, ispričao je Džons za “Sunday Times Magazine” i dodao: “Uvijek se tako ponašala, mislim da je bila srećna u kući”.

Džons je priznao da je samo jednom “pukla” zbog njegove nevjere-kada je 1976. otkrila da ima aferu sa bivšom mis svijeta Mardžori Valas.

Bonus video: