Milena Dravić: Treba znati nositi svoje godine

“Četrdesete, pa ni pedesete nisu mi donijele opterećenje kakvo danas imaju žene sa 20 godina. Smatraju se starim, ali ja nisam živjela u takvoj psihozi”, ističe ona
109 pregleda 1 komentar(a)
Milena Dravić (Novina)
Milena Dravić (Novina)
Ažurirano: 07.10.2015. 17:31h

Poznata glumica Milena Dravić prije dva dana je proslavila 75. rođendan.

“Srećna sam jer mi se javilo puno ljudi da mi poželi sve najljepše. Čestitke sam primala cijelog dana zaista sa svih strana - od rodbine, prijatelja, kolega. Ali meni je najvažniji i najljepši rođendanski poklon to što je moj Gaga bolje”, rekla je za tportal.hr beogradska glumica. Ona je sa suprugom Draganom Nikolićem u Vrnjačkoj Banji, gdje je on na terapiji zbog problema sa debelim crijevom koje je operisao u februaru na Klinici za digestivne bolesti u Beogradu.

“Četrdesete, pa ni pedesete nisu mi donijele opterećenje kakvo danas imaju žene sa 20 godina. Smatraju se starim, ali ja nisam živjela u takvoj psihozi. Svjesna sam svojih godina, ali nisam opterećena njima. Treba znati nositi svoje godine”, ističe ona. Samoj sebi je poželjela jedino - zdravlje.

“U ovim teškim vremenima šta mogu poželjeti osim da čovjek ostane dobrog zdravlja, zdrave pameti i pozitivan koliko god je to moguće. Neko vrijeme nisam radila, jer sam htjela da što više budem uz Dragana, ali sad se vraćam poslu. Za četiri - pet dana počinjem sa snimanjem serije 'Komšije' u režiji Milana Karadžića, tako da ću živjeti na relaciji Vrnjačka Banja - Beograd. Ali neće mi biti teško”, kazala je ona.

Bonus video: