Ona je crnogorska Hurem...

Da žiri nije pogriješio u izboru govori činjenica da su stjuardesa i kopilot Turkish Airlinesa poželjeli da se slikaju sa Marinom misleći da je riječ o Merjem Uzerli
265 pregleda 17 komentar(a)
Marina Kastrati, Foto: Etno selo Montenegro
Marina Kastrati, Foto: Etno selo Montenegro
Ažurirano: 06.10.2015. 05:56h

Crnogorska Hurem proteklog vikenda boravila je u etno selu “Montenegro” u Breznima, tridesetak kilometara od Nikšića.

Vlasnici etno sela, braća Blagojević, organizovali su prije dvije godine manifestaciju pod nazivom “Sultanijada” kada su napravili baštu u čast glavnih likova serije “Sulejman Veličanstveni”, ali i raspisali konkurs za izbor dvojnika Sulejmana Veličanstvenog i sultanije Hurem.

Titulu crnogorskog Sulejmana ponio je Baranin Milan Stupar, dok je Huremina dvojnica izabrana nedavno. Riječ je o Marini Kastrati iz Ulcinja.

Marina je sa suprugom Albertom i kćerkom Klarom protekli vikend provela u Breznima, a njen boravak je iskorišten da se naprave fotografije Huremine dvojnice.

Da žiri nije pogriješio u izboru govori činjenica da su stjuardesa i kopilot Turkish Airlinesa poželjeli da se slikaju sa Marinom misleći da je riječ o Merjem Uzerli, glumici koja je igrala lik sultanije.

“U tom periodu sam vidjela konkurs za izbor Huremine dvojnice i podstaknuta događajem sa stjuardesom i kopilotom odlučila sam da se prijavim. Ljudi su mi često govorili da ličim na Hurem, što mi je naravno prijalo jer je riječ o izuzetno lijepoj ženi. Izgleda da je i žiri ovog takmičenja mislio tako”, kazala je Kastrati za “Vijesti”.

Uz osmijeh je priznala da je njen suprug, “ni kriv ni dužan”, zbog njene sličnosti sa glumicom koja tumači lik sultanije dobio nadimak Sulejman Veličanstveni.

Kastrati nije imala priliku da se sretne sa crnogorskim Sulejmanom, ali je vidjela Stupareve fotografije i uvjerila se u njegovu sličnost sa Halitom Ergencom.

Pored vikenda u etno selu “Montenegro” Kastrati je dobila i nakit od “Woman´s World” (Helenadia), The Capital Plaza, frizuru u salonu Anđele Ilić i šminkanje kod Sanje Blagojević.

Bonus video: