Pogledajte Hilari Klinton u ulozi šankerice

Tokom skeča, u kom je glumila šankerku koja sluša jade predsjedničke kandidatkinje, pokušala je čak i da imitira svog suparnika, republikanskog aduta Donalda Trampa
3 komentar(a)
Hilari Klinton, Foto: Screenshot (YouTube)
Hilari Klinton, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 04.10.2015. 11:28h

Izigravajuću šankerku u okviru TV skeča koji je prikazan u udarnom terminu, Hilari Klinton je pokušala da pokaže svoju "mekšu" stranu i pritom poboljša svoj rejting popularnosti.

Vodećoj kandidatkinji demokrata u trci za Bijelu kuću 2016. godine podrška unutar partije, ali i u javnosti, doživljava nagli pad zbog skandala o upotrebi privatnog mejla dok je bila na poziciji državnog sekretara. Sada je, čini se, sve to ostavila iza sebe.

Vidno raspoložena, Hilari Klinton se pojavila u čuvenom američkom TV šou-programu Subotom uveče uživo da bi odigrala ulogu saosjećajne šankerke po imenu Val.

Repliku joj je davala komičarka Kejt Mekinon, poznata po imitiranju bivše prve dame Amerike.

Kako prenosi AFP, donedavna državna sekretarka kritikovana je sa više strana da je previše "kruta" i "ozbiljna", nesposobna da se našali na svoj račun.

Tokom skeča, u kom je glumila šankerku koja sluša jade predsjedničke kandidatkinje, pokušala je čak i da imitira svog suparnika, republikanskog aduta Donalda Trampa.

Na kraju skeča Hilari Klinton i Kejt Mekinon su otpjevale pjesmu Lean on Me Me (Osloni se na mene).

Iste večeri, Klintonova je poručila preko Twittera "Glasanjem za Hilari, glasate za još četiri godine Kejtinih imitacija".

Bonus video: