Monika Beluču nije opterećena izgledom

Sa 50 godina, Beluči postala je nastarija glumica koja je igrala Bondovu djevojku (u filmu Spectre), odnosno Bondovu ženu, kako je sama opisala svoju ulogu
65 pregleda 4 komentar(a)
Monika Beluči
Monika Beluči
Ažurirano: 02.10.2015. 14:32h

Slavna glumica Monika Beluči prije dva dana je napunila 51. godinu, a uoči rođendanske proslave otkrila je šta misli o svom izgledu, koliko vježba i da li žali što nikad nije bila tipična mršavica.

"Ne brinem zbog svog izgleda. Mislim da mršavo nije isto što i prelijepo. Ja sam žena i imam obline. Previše sam lijena, nikad ne idem u teretanu. Obožavam čokoladu i tjesteninu i često sa prijateljicama idem u restorane. Nisam opsjednuta mršavošću!“, kazala je zvijezda

Sa 50 godina, Beluči postala je nastarija glumica koja je igrala Bondovu djevojku (u filmu Spectre), odnosno Bondovu ženu, kako je sama opisala svoju ulogu. Kazala je i da joj godine ne predstavljaju problem, jer seksipil često nije u mladosti i utegnutom tijelu.

„Šta je problem ako muškarac od 30 voli ženu od 50 godina? Važna je energija, a ne godine i tijelo. Pravi seksepil je u umu i imaginaciji, ne u godinama…“, smatra glumica koja se prije dvije godine razvela od francuskog glumca Vensana Kasela sa kojim ima dvije ćerke, jedanaestogodišnju Devu i petogodišnju Leoni.

Bonus video: