Tražilo se mjesto više: Marko Puljiz nasmijao Podgoričane

“Prva radionica je prošla odlično, odziv je bio baš veliki – došlo je dvoje ljudi. U stvari jedan od njih je bio menadžer Gavrochea, tako da je u stvari došla samo jedna osoba”, u šali je ispričao on
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2015. 14:38h

Neposredno prije nastupa Marka Puljiza, bosanskohercegovačkog stand up komičara, koji se održao u sinoć u Podgorici, u KC Gavrocheu tražilo se mjesto više.

Da je zainteresovanost bila opravdana, ali i da je podgoričkoj publici potreban humor pokazao je ostatak večeri tokom kojeg su mnogi na momente, ostajali bez daha od smijeha.

Kao što je u ranijem razgovoru za Vijesti obećao, Puljiz je svoje šale usmjerio na račun svakodnevnih životnih situacija, a nije zaobišao ni Crnogorce, naročito kada su u pitanju dame.

“Odziv je bio odličan, bilo je stotinu ljudi sa rezervacijama, ali smo uspjeli da uguramo nekako još 30, baš je bila velika zainteresovanost. Super je prošla noć, nije toliko bio dobar moj šou, koliko energija između publike i mene, a bilo je dosta i interakcije, dobacivanja”, ispričao je komičar.

On je pokazao i da je veoma upućen u podgorička dešavanja, ali i stil života, a razlog za to je, kako se pohvalio to što su mu i majka i supruga Crnogorke.

Momenat u stand up komediji, Puljiz je posvetio i objašnjavanjem razlika između Zagoriča i Zabjela, te istakao da je u pitanju način na koji te biju, jer su na Zabjelu znatno kulturniji, pa te lijepo zamole da spustiš ruke.

Ipak najviše aplauza komičar je pokupio na račun “skidanja” akcenata, gestikulacije i beatboxa.

Uvod u veče stand up komedije bio je Podgoričanin Andrija Dabanović, koji se na duhovit način osvrnuo na stil života sugrađanki, život u malom stanu i uzrečicu “Ostroga mi”.

“Momak koji je bio prije mene, Andrija, je bio sjajan. Slušao sam ga iza kulisa i mogu reći da je odličan, harizmatičan i ima sjajan odnos sa publikom. Znam da će veoma brzo biti poznat stand up komičar i eto, samo da napravi još materijala i možemo zajedno da idemo na turneju po regionu”, obećao je Puljiz.

Ovaj stand up komičar će se predstaviti i u Nikšiću, u Blues baru, 5. oktobra, a kako je ranije kazao, u toku su pregovori za gostovanja u Tivtu i Baru, za Vijesti je kazao da je siguran da će se Nikšićani jednako dobro provesti kao i Podgoričani.

Bosanskohercegovački komičar otkrio je da je spreman da pruži podršku i drugim Crnogorcima, pa je danas održao radionicu, koja će se ponoviti sjutra i u subotu u 13 časova u KC Gavroche.

“Prva radionica je prošla odlično, odziv je bio baš veliki – došlo je dvoje ljudi. U stvari jedan od njih je bio menadžer Gavrochea, tako da je u stvari došla samo jedna osoba”, u šali je ispričao on.

“Ali meni je bilo super, radio sam kao da je bilo trideset ljudi. Više je interesovanja za drugi i treći dan, jer mnogi zbog posla nisu stigli da dođu na prvu radionicu”, dodao je on.

Galerija

Bonus video: